Стратегія управління фінансовими потоками транснаціональних корпорації - Адаманова, З.О.; Кальченко, Т.В.; Сейдаметова, Л.Д. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою даної статті є дослідження стратегії управління фінансовими ресурсами в транснаціональних корпораціях.