Сучасні дефініції логистики - Зборовська, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою даної статті є узагальнювання змісту найбільш поширених теоретичних підходів до визначення сутності категорії «логістика», ії морфологічно-семантичний аналіз, та відзначення двох основних аспектів логістики як економічного явища.