Особливості та тенденції сучасного розвитку АПК Херсонської області - Саркісов, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою нашого дослідження є визначення основних найбільш суттєвих рис та проблем сучасного розвитку АПК Херсонської області.