Соціально-психологічні чинники родинного виховання (за п’єсою О. Коломійця «Дикий ангел») - Макарова, Т.М. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Завданням статті є визначення соціально-психологічних чинників виховання в родині Ангелів та вироблення його оптимальної моделі для сучасних поколінь.