Стратегия институциональных преобразований в сфере железнодорожного транспорта - Петренко, Е.А. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто актуальні питання розвитку ринкових відносин у залізничній галузі. Досліджено проблеми державного регулювання монополією, вибору форм власності, конкуренції та становлення ринкових відносин. Ключові слова: залізничний транспорт, монополія, ринкові відносини.