Морські перевезення світовим торговельним флотом: попит та пропозиція - Бичковський, А.Ю. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто питання попиту та пропозиції на світовому ринку морських торговельних перевезень у контексті глобалістичної трансформації та посткризових тенденцій.