Синергетический эффект как конкурентное преимущество отечественных предприятий и способы его достижения - Извекова, Е.В.; Дорофеева, А.А. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто теоретичні аспекти синергетичного ефекту як однієї з найважливіших конкурентних переваг. Досліджено способи його досягнення в сучасних умовах розвитку вітчизняних підприємств в Україні. Запропоновано алгоритм досягнення синергізму під час інтеграції підприємств. Ключові слова: синергетика, синергетичний ефект, диверсифікація, інтеграція, конкурентна перевага.