Проблеми та можливості споживання енергії в Україні - Іванова, В.В.; Морева, В.В.; Каменева, Н.В. (Економіка промисловості, 2011)
Проаналізовано споживання енергії в різних секторах економіки й подано модель визначення потенціалу зниження споживання енергії в Україні. Ключові слова: енергоефективність, енергозбереження, енергоємність, енергоспоживання, потенціал зменшення споживання енергії.