Регуляторний режим міжбюджетних трансфертів у регіональному розвитку - Солдак, М.О. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджено сучасні тенденції впливу регуляторних режимів бюджетних трансфертів на стимулювання регіонального розвитку. Подано оцінку результативності регулюючого впливу інститутів бюджетно-фінансової системи на розвиток регіонів, визначено проблеми реформування фінансових інструментів регіонального розвитку, обґрунтовано принципи, на яких має базуватися стимулюючий регуляторний вплив фінансових інститутів. Ключові слова: регіон, міжбюджетні трансферти, розвиток, регуляторний режим.