Маркетингова політика комунікацій підприємств з виробництва м’яса та м’ясопродуктів України - Звягінцева, О.Б. (Економіка промисловості, 2011)
Подано результати моніторингу маркетингової політики комунікацій підприємств з виробництва м’яса та м’ясопродуктів України у сфері розробки та просування фірмового стилю підприємства та продукції. Ключові слова: маркетингова політика комунікацій, фірмовий стиль підприємства, торговельна марка.