Теоретико-методичний інструментарій формування комбінованих політик управління оборотним капіталом - Єрмак, С.О. (Економіка промисловості, 2011)
Викладено основні теоретичні аспекти й обґрунтовано практичний інструментарій формування комбінованих політик управління оборотним капіталом підприємств. Ключові слова: оборотний капітал, політика формування, політика авансування, комбінована політика.