Обґрунтування комплексу кількісних характеристик для визначення вартісних параметрів управління людським капіталом - Фонарьова, Т.А. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто підходи до визначення кільісних показників оцінки людського капіталу, які враховують вартісні особливості його прояву як на рівні підприємства в цілому, так і окремого його працівника. Ключові слова: людський капітал, вартість, оцінка, втрачена вигода.