Оптимізація витрат на матеріальні ресурси при допустимому рівні ризику непоставки - Хобта, В.М.; Прохоренко, О.О. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджено процес прийняття рішення щодо оптимізації розміру виробничих витрат на матеріальні ресурси. Запропоновано рекомендації щодо формування оптимальної комбінації взаємозамінних ресурсів із врахуванням вартості при допустимому рівні ризиків. Ключові слова: матеріальні ресурси, витрати, оптимізація, ризик, альтернатива.