Аналіз та розробка методики розрахунку витрат на підготовку спеціаліста у сфері цивільного захисту у ВНЗ МНС України - Куценко, М.А. (Економіка промисловості, 2011)
Проаналізовано існуючі методики визначення вартості підготовки студентів у ВНЗ України та розроблено методику розрахунку витрат на підготовку спеціаліста у сфері цивільного захисту у ВНЗ МНС України. Ключові слова: освіта, вищі навчальні заклади, фінансове забезпечення, вартість підготовки спеціаліста, сфера цивільного захисту.