Удосконалення системи оцінки транспортного потенціалу регіону - Козлов, В.С. (Економіка промисловості, 2011)
Наведено показники та коефіцієнти, які дають змогу оцінювати стан транспортного потенціалу регіону. Подано бальну шкалу, що характеризує певний регіон за рівнем розвитку в ньому транспортного потенціалу. Ключові слова: транспортний потенціал, залізничний та автомобільний транспорт, вантажообіг, пересування, середньозважений коефіцієнт.