Концептуальний підхід до формування багатокомпонентної стратегії підприємства харчової галузі - Кокодей, Т.О. (Економіка промисловості, 2011)
Викладено концептуальний підхід до формування багатокомпонентної стратегії, яка оптимально адаптує підприємство харчової галузі до поліциклічної варіативності середовища в сучасних умовах України. Ефективність запропонованого підходу показана методом зворотної ідентифікації комплексу стратегій ТПГ «Rainford». Ключові слова: багатокомпонентна стратегія, підприємства харчові галузі, концептуальний підхід.