Мировой опыт ценообразования на рынке лекарственных средств и возможности его использования в России - Клунко, Н.С.; Рета, М.В. (Економіка промисловості, 2011)
Наведено аналіз світового досвіду ціноутворення на ринку лікарських засобів і можливості його використання в Росії. Розглянуто основні підходи до розробки систем ціноутворення на лікарські засоби в різних країнах. Ключові слова: ціноутворення, лікарські засоби, світовий досвід, референтна ціна.