Особливості формування економіко-математичних моделей оцінювання технічного стану основних фондів промислових підприємств за методом капіталізації - Козик, В.В.; Ємельянов, О.Ю.; Колещук, О.Я. (Економіка промисловості, 2011)
Визначено сутність і здійснено класифікацію показників технічного стану основних засобів підприємства. Проведено групування чинників, які зумовлюють зношування основних фондів. Ключові слова: основні засоби, промислові підприємства, економіко-математичні моделі, капіталізація.