Особенности сюжета ранней прозы А. Грина - Васильева, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2004)
У статті осмислюється структурно-художня своєрідність гринівської новели початкового етапу творчості. Таке вивчення розпочинається вперше. Метод дослідження: проблемно-аналітичний.