Антропонімія збірки «Неповторність» Ліни Костенко - Мельник, М.Р. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Власні імена стають як виразниками необхідної експресивної тональності, так і художнього задуму. Відбір онімів і включення їх у контекст робить власні імена одним з найважливіших компонентів твору й художнім засобом.