Эстетический скептицизм Дж. Сантаяны - Рыскельдиева, Л.Т. (Культура народов Причерноморья, 2004)
На основї геременевтичного методу автор знаходить новий зміст скептичного тексту відомого філософа. Аналіз його основних інтенцій демонструє естетизм та імморализм такого скептицизму.