Шляхи удосконалення проведення добровільного медичного страхування - Тарасова, Н.А. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Розглядається економічна сутність добровільного медичного страхування, а також проблеми, які заважають його розвитку. Основна увага приділена індивідуальному добровільному медичному страхуванню, намічені шляхи щодо покращання проведення медичного страхування.