Із зали засідань Президії НАН України (14 березня 2012 року) (Вісник НАН України, 2012)
На черговому засіданні Президії НАН України 14 березня 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: про наукову та науково-організаційну діяльність Державної установи «Інститут економіки та прогнозування НАН України» (доповідач — академік НАН України В.М. Геєць); про стан та вдосконалення системи техногенно-екологічної безпеки на об’єктах ядерно-паливного циклу України (доповідач — член-кореспондент НАН України Г.В. Лисиченко); проблеми та перспективи розвитку досліджень гідромеханіки річкових систем (доповідач — член-кореспондент НАН України В.І. Нікішов); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); кадрові та поточні питання.