Конкурс на здобуття премії за видатні результати, одержані російськими та українськими вченими при проведенні спільних досліджень (Вісник НАН України, 2012)
Національна академія наук України (НАН України) і Російська академія наук (РАН) оголошують конкурс на здобуття премії за видатні результати, одержані російськими та українськими вченими при проведенні спільних досліджень у галузі природничих, техніч- них, гуманітарних і суспільних наук, які мають важливе наукове і практичне значення. Присудження премії буде здійснено в 2012 році.