Правовое положение крымских караимов (сер. ХIV – нач. XX вв.) - Сигаева, Г.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Дана стаття присвячена історії караїмів та їх правовому статусу в Кримському ханстві і в Російській імперії. Детально розглядаються привілеї, дані їм ханськими ярликами та загальними законами Російської імперії. Представляє інтерес для фахівців в області історії, права і всіх, хто цікавиться історією народів Криму.