Законодавство Державної Ради Російської імперії у період між революцією 1905 – 1907 рр. та війною 1914 – 1917 рр. - Зінченко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Досліджуються особливості та основні тенденції законодавчої діяльності Державної ради Російської імперії у період після закінчення першої російської революції 1905 - 1907 рр. та до початку першої світової війни 1914 - 1917 рр.