Влияние обрывистых склонов на безопасность туристско-экскурсионной деятельности (на примере Горного Крыма) - Блага, Н.Н. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Стаття присвячена одному з аспектів впливу рельєфу на безпеку проведення туристсько-екскурсійної діяльності. Розглянуто об'єктивні і суб'єктивні чинники, які знижують ступінь безпеки проведення туристських занять в умовах поширення обривистих схилів. Враховані особливості впливу даних чинників в різних геоморфологічних умовах.