Металокомплексні сполуки на основі похідних сульфолену-3: антиокиснювальна ефективність - Суховєєв, В.В.; Ковтун, Г.О. (Інститут бiоорганiчної хiмiї та нафтохiмiї НАН України, 2001)
Узагальнено дослідження антиокиснювальної ефективності сульфоланвмісних комплексів металів. Зроблено висновки щодо характеру впливу на антиокиснювальну дію природи центрального атома М, координаційного вузла, стеричних властивостей замісників у складі ацидоліганду, електронної природи замісників у координованих лігандах і концентрації металокомплексу.