Розробка системи виконання і контролю прийняття та реалізації управлінських рішень - Ячменьов, Є.Ф.; Антонов, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Оцінка якості управлінських рішень полягає в якості виконання, контролю та їх впровадженні. Ефективність управлінського рішення залежить від його підтримки та доцільного супроводження. У роботі використані наступні методики дослідження: методика послідовних поступок, методика головного критерію, методика моделювання процесів прийняття управлінського рішення.