Особливості співвідношення заробітної плати з професійною майстерністю менеджера - Ячменьова, В.М.; Чернігівська, Л.Л. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У роботі розглянуті функції менеджера, посади і відповідність їх професійній майстерності. Дана характеристика посадам і виявлені відповідні ступінь свободи в ухваленні рішень управлінського рішення і рівень відповідальності за результати. Визначений взаємозв'язок професійної майстерності і рівня заробітної платні менеджера.