Методи виявлення резервів, які забезпечують економічну стійкість підприємства - Федоркіна, М.С.; Рапопорт, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Проведено групування резервів за ознаками. Розглянуто теоретичні аспекти з приводу методів дослідження резервів на підприємстві. Проаналізовано методи виявлення резервів які забезпечують економічну стійкість підприємства. Виявлено ознаки неформалізованих, неявних резервів які впливають на стійкість підприємства.