Особливості інвестиційної стратегії підприємства - Ячменьова, В.М.; Чугунова, Т.М.; Супрункова, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Розглянуто інвестиційний процес, виявлено вузькі місця інвестиційного проекту. В процесі дослідження надано увагу післяінвестиційнрому процесу. Розглянуто наслідки різного рівня: виробничі, фінансові, психологічні, термінові. Інвестиційний процес розбито на зони які відповідають за впровадження та підтримку інвестиційного процесу на підприємстві.