Фразеологізми як засоби гуморотворення у творах сучасних українських письменників-гумористів - Рум'янцева, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті досліджуються фразеологічні одиниці в творах сучасних українських гумористів, роль стійких поєднань для створення комічних ситуацій.