Аналіз методів обліку витрат і методів калькулювання: перспективи застосування на підприємствах молочної промисловості - Майданевич, Ю.П. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Метою дослідження є розгляд сутності понять "метод обліку витрат" та "метод калькулювання", аналіз їх класифікації, розкриття їх особливостей та умови їх практичного застосування на підприємствах молочної промисловості.