Трансформация отношений коллективной собственности - Игнатушко, И.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Метою даної статті є аналіз норм нині чинного законодавства, регулюючих правовідносини колективної власності, порівняння їх з раніше діючими положеннями, пошук шляхів вирішення наявних в законодавчих актах України протиріч.