Науково-методичні основи агро- і мікрокліматичної експертизи територій з метою оптимізації розміщення сільськогосподарських культур - Ляшенко, Г.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Виконується науково-методичне обґрунтування агро- і мікрокліматичної експертизи з метою оптимізації розміщення сільськогосподарських культур. Реалізація підходів, методів і етапів агро- і мікрокліматичної експертизи проектів розміщення посівів здійснена на прикладі кукурудзи, як однієї із найбільш поширених в Україні сільськогосподарських культур.