Формування особливостей мотивації навчальної діяльності молодших школярів в особистісно-орієнтованій парадигмі навчання - Бекирова, Л.Э. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті автор розглядає психолого-педагогічні особливості формування мотиваційної сфери учбової діяльності молодших школярів в особистісно-орієнтованій парадигмі навчання.