Особливості і проблеми розвитку сільського господарства у світі - Іртищева, І.О. (Культура народов Причерноморья, 2006)
У статті досліджено особливості сільського господарства у країнах світу та його роль для економік держав. Розкриті проблеми сільськогосподарського виробництва та вказані перспективи його розвитку.