З історії вітчизняної соціології права: Є. В. Спекторський - Музика, І.В. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті розглядаються особливості праворозуміння професора Є. В. Спекторського та його вклад у становлення вітчизняної соціології права.