Реалізація принципу верховенства права у нормотворчій практиці Верховної Ради України - Богініч, О.Л. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті розглядаються проблеми реалізації принципу верховенства права в нормотворчій діяльності Верховної Ради України. На прикладі реалізації норм цивільного і господарського права окремими суб’єктами правозастосування досліджуються недоліки законодавчої техніки парламенту.