Природне право: межі його буття та дії - Львова, О.Л. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В даній статті висвітлено різні ідеї природного права, аналізується його сутність та вплив на право позитивне. Також розглядається сфера буття і дії природного права, в тому числі у порівнянні з позитивним правом.