Теоретико-правові аспекти взаємодії економічних інтересів держави і суспільства - Варич, О.Г. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Автор у статті розглядає питання, що стосуються функціонального призначення держави, концептуальних підходів до визначення поняття «інтерес» у праві, реалізації економічних інтересів держави і суспільства, проблеми їх взаємодії та реалізації.