Місце адміністративної юстиції в системі права України - Педько, Ю.С. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Стаття присвячена питанням місця норм, що регулюють порядок діяльності адміністративних судів в Україні, у національній системі права. Окрему увагу приділено проблемі існування адміністративного процесуального права та варіантам йог існування.