Відповідальність посадових осіб органів внутрішніх справ за порушення законодавства України «Про звернення громадян» - Фещенко, Л.О. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В статті розглянуто види, правові підстави і порядок притягнення посадових осіб органів внутрішніх справ до юридичної відповідальності за порушення вимог Закону України «Про звернення громадян». Висловлено пропозиції щодо удосконалення вітчизняного законодавства в частині притягнення співробітників органів внутрішніх справ до відповідальності за порушення права громадян на звернення.