Теоретичний аспект пенсійного забезпечення непрацездатних членів сім’ї державних службовців у зв’язку втрати годувальника - Шумило, М.М. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Стаття присвячена проблемі правового регулювання пенсійного забезпечення у зв’язку із втратою годувальника непрацездатних членів сім’ї державного службовця. Ґрунтовано та всесторонньо досліджуються питання суб’єктного і юридичного складів цих правовідносин.