Принципи судочинства України: методологія дослідження - Тимченко, Г.П. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
У статті аналізуються основні підходи до поняття «принцип судочинства». Виявлені загальні та специфічні ознаки принципів судочинства.