Корупція та організована злочинність: обґрунтування взаємозв’язку - Кваша, О.О. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В статті обґрунтовано, що ефективна протидія найвищому рівню організованої злочинності, яка має своїм системоутворюючим чинником корупцію, можлива лише за умови узгодженої протидії корупції та організованій злочинності.