Життєвий шлях та наукова біографія професора Василя Андрійовича Незабитовського - Савчук, К.О. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
В цій статті аналізується міжнародно-правові погляди одного з найвідоміших вітчизняних юристів-міжнародників, професора міжнародного права Університету Святого Володимира Василя Андрійовича Незабитовського (1824-1883).