Інструменти, механізми та еволюція електронного урядування - Лойко, Л.І.; Хочь, І.Х. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Стаття присвячена експлікації деяких характеристик інструментів, механізмів і еволюції електронного держуправління на основі порівняння українського та світового досвіду.