Міжнародний захист виборчих прав громадян - Мозоль, С.А. (Правова держава: Щорічник наукових праць, 2010)
Стаття присвячена питанням міжнародного захисту виборчих прав громадян України. Розглянуто процедуру захисту виборчих прав громадян України у міжнародних інстанціях. Визначено особливості розгляду скарг про порушення виборчих прав громадян Комітетом ООН з прав людини та Європейським судом.